jessicanystroms

Kategori: Tips

Nike free 5.0

Jag bara måste rekommendera dessa gympaskor. Som jag har skrivit i flera inlägg tidigare så är dom helt underbara utav flera olika skäl.
Dom är otroligt lätta vilket jag som gammal konståkare alltid har sökt eftersom att man vill väl ha så lite extravikt som möjligt på fötterna när man tränar, skorna sitter även väldigt tight på foten, lite som en strumpa. Vilket också är perfekt, dom är tunna och inte minst hur snygga som helst. 
Och ja, dom är även väldigt sköna att träna i, det som är viktigast egentligen. Jag springer, gymar, går, hoppar, kör på crosstrainern osv.. Dom funkar bra!

 

ACO -Face Young

Har testat lite nya tvätt och rengöringsmedel för ansiktet i ett par dagar nu. Från Aco, en helt ny serie vad jag vet eftersom att jag inte testat den tidigare. Men denna är speciellt framtagen för ungdomar och och ungdomlig hy så jag tyckte att det var värt ett försök eftersom att jag har testat det mesta nu..

Det går ju inte riktigt att säga än om den är bra eller dålig men än så länge har det bara varit positivt så det återstår att se hur det blir sen när det börjar ge resultat på något sätt. Får se om ca 2 veckor eller något vad som har skett då och om det blivit någon förändring åt det positiva!

Blått -Från Milano

Igår kväll var jag bara tvungen att testa ett utav mina nagellack som jag faktiskt har haft hemma under åtminstone ett par veckor men aldrig provat. Det är ett nagellack som jag köpt för 10-20:- på Maxi eller något men som jag faktiskt tycker var väldigt bra med mycket pigment. Har provat flera med samma märke (MILANO) och jag skulle definitivt rekommendera dom eftersom att trots att dom är så pass billiga som dom nu är så håller "hög nivå". Bra pigment, finns i alla färger i princip, torkar rätt snabbt och håller hyfsat bra i ett par dagar. 

Eftersom att jag själv gärna byter och målar om naglarna nästan varje/varannan dag så tycker jag att det är perfekt med billiga och bra nagellack och egentligen spelar det då inte heller så stor roll om det håller sig ordentligt. Men det är bara utifrån mig.. Däremot använder min mamma samma nagellack och målar inte om var och varannan dag och det håller sig bra trots att hon håller på mycket i trädgården, växthuset, gör armband och målar osv. Så ja, ett nagellack måste inte kosta hundralappen för att vara bra. 

Däremot trivdes jag inte lika bra i färgvalet då jag verkligen föredrar mer "nude-färger". Tycker det är lite jobbigt med mycket färg på naglarna och håller mig därför till vitt, svart och olika nyanser av beige oftast.