jessicanystroms

Kategori: Polyvore

Inför studenten

Nelly student15
Nelly student15 by jessica-nystrom featuring an open shoulder dress
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Här kommer lite tips på studentklänningar/jumpsuits som finns att hitta på Nelly, bland annat klänningen nere i mitten som är en Ida Sjöstedt. Alla möjliga olika stilar och modeller finns att hitta där, olika märken, billiga men även dyrare om man känner för det. Små söta spetsklänningar och andra i en mer vintagestil samt flertalet byxdresser och jumpsuits som passar lika bra dom till studenten eller andra sommarfestligheter

Själv stod jag kvällen innan och hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig, typiskt mig faktiskt.. Men jag har alltid väldigt svårt att bestämma vad jag ska ha på mig och såklart även så till studenten. Hittade tillslut en 1 år gammal oanvänd vit klänning i garderoben som endast hängt där och helt hamnat i skymundan. Den blev i alla fall insydd dagen innan och det löste sig perfekt. Hade detaljer i guld och svart vilket gjorde att den passade även perfekt till mössan som hade de färgerna på detaljerna också. Men för att ni ej ska hamna i samma sits, har du ej hittat en klänning än är det verkligen dags nu. Det är inte långt kvar!

NYC

NYC

 

Girlfriend jeans

Ett set via Polyvore där jag endast har tagit med saker från H&M, gjorde just så eftersom att oftast annars när man gör olika set på Polyvore så brukar det vara kläder, väskor och skor som man nästan aldrig skulle ha råd att köpa eller ens hitta någon annan stans än just där. Så jag gjorde det enkelt, inspiration ifrån H&M. Älskar allt i detta kollage och inte minst de mörkare girlfriend jeansen och skorna på den högra sidan, kär!

 

 

Timberlands

Timberlands
 
Timberlands är ju så fruktansvärt snygga så jag lät mig själv bara sätta ihop ett litet set.. Ser väl detta lite som en festivaloutfit eller liknande och skulle älska en stor mysig långkofta till detta. Hittade dock ingen som var riktigt det jag sökte. Men en med mönster på eller åtminstone inte bara enfärgad. Ja, det här kanske är lite av en önskeoutfit om man säger så. De perfekta jeansshortsen verkligen. Snygg ryggsäck med detaljer i guld och därav matchande smycken i guld samt dessa solbrillor som bara är helt fantastiska. Går lite åt det off-white/guldiga hållet trots att dom är "genomskinliga".