jessicanystroms

Kategori: Naglar

Vita naglar

Har målat mina naglar i vitt. Ja, jag tycker faktiskt att det är riktigt snyggt och ser framförallt väldigt fräscht ut! Förr ansåg jag mest att det såg ut lite som tippex men jag gillar det verkligen, speciellt tillsammans med guldsmycken (ringar). Skulle helst av allt haft längre naglar att måla på också, då blir det ännu snyggare vill jag lova. Nästa gång jag gör naglar lär det kanske bli så att dom målas vita.
Använde mig som ni ser av Depends nagellack, var längesen jag målade med dessa men tycker att dom är värda sitt pris. Helt okej pigment, tror att det var knepigt med pigmentet just för att denna var vit också för att jag vet att mina andra lack från Depend har varit riktigt bra faktiskt. Och oftast är det ju också så att man får köpa dom till erbjundandepris nästan varje gång. Det gillar jag!

Blått -Från Milano

Igår kväll var jag bara tvungen att testa ett utav mina nagellack som jag faktiskt har haft hemma under åtminstone ett par veckor men aldrig provat. Det är ett nagellack som jag köpt för 10-20:- på Maxi eller något men som jag faktiskt tycker var väldigt bra med mycket pigment. Har provat flera med samma märke (MILANO) och jag skulle definitivt rekommendera dom eftersom att trots att dom är så pass billiga som dom nu är så håller "hög nivå". Bra pigment, finns i alla färger i princip, torkar rätt snabbt och håller hyfsat bra i ett par dagar. 

Eftersom att jag själv gärna byter och målar om naglarna nästan varje/varannan dag så tycker jag att det är perfekt med billiga och bra nagellack och egentligen spelar det då inte heller så stor roll om det håller sig ordentligt. Men det är bara utifrån mig.. Däremot använder min mamma samma nagellack och målar inte om var och varannan dag och det håller sig bra trots att hon håller på mycket i trädgården, växthuset, gör armband och målar osv. Så ja, ett nagellack måste inte kosta hundralappen för att vara bra. 

Däremot trivdes jag inte lika bra i färgvalet då jag verkligen föredrar mer "nude-färger". Tycker det är lite jobbigt med mycket färg på naglarna och håller mig därför till vitt, svart och olika nyanser av beige oftast.