jessicanystroms

Kategori: Naglar

lighter version

Blev precis som jag tänkte mig, lite ljusare beige och även lite kallare. 
Tycker att den här färgen är så mycket bättre på mig och faktiskt så har jag blandat den själv.
Hittar jag inte färgen jag vill ha så brukar jag fixa det själv istället. 
Då blir det exakt den nyans man vill ha! Ett tips till er som någon gång sökt efter den perfekta nyansen/färgen.

nude nailsOch ja, jag behöver verkligen smörja in mina händer och nagelbanden.
Så här blir det dock efter jobb och golf.. Är lite glömsk vad gäller återfuktning.

Älskar att ha mina naglar målade i olika beiga nyanser, just denna är lite varmare och åt det rosa hållet nästan.
Funderar på att möjligtvis göra dom lite ljusare och kallare.
Vilket jag tycker är ännu snyggare, känns som att det passar mig bättre också.

B/W sunday

Mini-kollage från söndagens hår, naglar och ansikte.
Jobbade i söndags så då är det alltid skönt att få bort håret ifrån ansiktet.
Sen blev det mina babyblå naglar som jag har bilder på i tidigare inlägg samt en enkel sminkning.
Lite puder, mascara och färg och form på brynen. 

BabyBlue

BabyBlueNails - Älskar färgen.
I lördags efter jobbet satt jag igång och gjorde naglar, behövde lite längd. Sen blev det välja färg och så här slutade det.
Samtidigt som jag tycker att det är superfint osv så vet jag själv att jag kommer göra något nytt. Väldigt snart.

Gold, silver & white

Nya fräscha naglar i en riktigt vit färg.
Tycker att långa vita naglar är SÅ himla snyggt och tillsammans med ett par ringar och dessa "tatueringar" blev det perfekt.
Så skönt och snyggt när naglarna är så där nyfixade, känns alltid lite extra bra då!

Nytt igen

FÖRE

EFTER

Tänkte passa på att även tipsa om Depends nagellack 7DAY som ni kan se på bilderna ovan.
Ett riktigt bra top-lack som faktiskt håller riktigt länge och som finns till ett bra pris. Detta är med glans och gör att det blir en otroligt snygg finish!
Nagellack är annars inte något som brukar hålla allt för bra på mig och som ni kan se på "före" bilderna så har det börjat flagna bort. Där har jag ej använt mig av depends lack och därför höll det väl endast i 1-2 dagar. Men med lacket brukar det på mig i alla fall hålla upp till 6 dagar eller även längre än så. Värt att testa!

Dags för nya naglar

Usch och fy och blä! Nu börjar mina naglar bli riktigt fula och nästan ovårdade.. Enligt mig då och det låter nog mycket värre än det faktiskt är vill jag även tillägga för dom är trots allt rätt nylackade. Trots det syns det nu att det är dags för mig att ta bort dessa och istället sätta mig och göra nya..

Ska försöka ta bort dom under dagen idag och sedan låta mina naturliga naglar få vila lite ifrån material osv under helgen kanske, kan vara bra det också. Däremot är det inget som jag föredrar eftersom dom väldigt lätt går av och blir tunna, helst efter att man tagit bort konst/lösnaglar. Dom blir ju såklart väldigt lätt torra efter själva borttagningsprocessen med aceton. Så det gäller att anväda olja efter och även efter ett tag lacka dom för att skydda själva ytan. Då räcker det oftast med bara ett genomskinligt underlack eller överlack. Bara för att inte nageln ska ta skada om du stöter in i något eller helst om du diskar och tvättar händerna mycket. Vilket man ofta gör och även kanske använder sig av handdesinfektion. Ett tips är såklart diskhandskar om du diskar mycket för hand och är rädd om dina händer och naglar! Tvätta händerna däremot är något som man ändå faktiskt behöver göra, men smörj in efter!

 

Så som på bilderna nedan såg dom ut för kanske två veckor sedan då dom var nya och fräscha och inte ens hunnit bli lackade än.

Black short nails

God morgon kära läsare!
Tänkte berätta om ett nagellack idag lite kort nu, det är som ett överlack/top coat från depend som heter 7 day. Det ger en känsla och ett intryck av att det skulle vara gel och är även med superglans. Ett extra plus från min sida är även att det torkar väldigt snabbt till skillnad från andra top coats som gör att man får sitta ännu längre och vänta och eftersom att det aldrig riktigt torkar då blir det lätt att man stöter in i något och så är naglarna "förstörda".
Lacket har en otrolig hållbarhet och precis som det står ska det hålla upp tll en vecka ungefär, det gör nagellack aldrig på mig och det är såklart olika för oss alla hur länge det håller med tanke på att man även gör en hel del olika saker med sin händer. Händerna och naglarna utsätts för mycket under en dag!
Men det här lacket håller åtminstone nästan upp till en vecka på mig trots då att jag har hållt på med tvätten, städat, diskat och allt annat som man kommer i kontakt med under vardagen. 

Visste ni även att det faktiskt är bra att ha lackade naglar? Det skyddar den naturliga nageln mot sådant som vi stöter emot till exempel osv. Sen är det egentligen så att man alltid ska skydda sina händer när man diskar och städar.. Så ett par disk/städhandskar är vad alla bör införskaffa om man vill ha fina och hållbara händer och naglar. 

Fick klippa av mina naglar då två hade gått av.. Så nu känns det jättekonstigt, är inte alls van att ha korta naglar. Men snyggt och enkelt blev det måste jag ändå få tycka. Väldigt fräscht!
Här nedan är det svarta lacket från Claudia och även Depends 7day top coat.
Dessa använde jag mig av samt ett underlack/strengthener från Depend.
 


Tourn

002 - gris éternel

Har nu testat ett nytt nagellack från Loréal Paris som tydligen ska vara som ett nagellack med gel, vilket gör att det ska hålla längre med hjälp av step2 som i fallet är den här gelen. Varannan dag ska man även måla på ett nytt lager av step2 för att det ska hålla bättre och ordentligt, jag hoppas verkligen på att det fungerar bättre då jag håller på mycket med händerna vilket gör att mitt nagellack ofta försvinner och blir fult på naglarna efter redan 1-2 dagen..
Enligt min mamma (som redan har provat detta) så håller det längre och det var trots att hon inte lackade på med ny gel varannan dag. Så jag tror att det här kan vara riktigt bra faktiskt och det lär bli så att jag köper fler färger utav den här nya "serien" som har kommit ut nu. 

Finns att köpa på de flesta "stormarknader" nu tror jag under deras skönhetsavdelningar men även på H&M såklart!

Mina ljusrosa naglar

Målade såklart om naglarna ännu en gång efter att dom varit både svarta och lila, behövde någpt ljusare och så blev det.
Skimrande ljusrosa nagellack från StarNails vilket är riktigt billigt och köpt på CityGross. Däremot tycker jag att trots deras pris på ca 10-20:- så är det väldigt bra, håller en längre tid än de flesta andra samt har bra pgment vilket gör att man endast behöver måla 1 lager oftast. Perfekt när man inte har mycket tid!
Ovanpå det har jag ett glittrigt nagellack ifrån H&M vilket inte gör sig rättvisa alls på bilder men är ursnyggt i verkligheten, Prim&Proper heter "färgen" i alla fall och jag skulle säga att det glittrar i silver, ljusrosa och i vissa ljus lite åt rosegold hållet. 

Lila naglar

Häromdagen fixade jag mina naglar och sedan dess har jag målat om dom flertalet gånger eftersom att jag har väldigt svårt att bestämma vilken färg jag ska ha samt att jag alltid vill att det ska matcha till det som jag har på mig. Efter att jag hade haft svarta naglar så provade jag för första gången Make Up Stores nagellack, denna gången i en väldigt mörk lila nyans. Vilket faktiskt blev rätt snyggt på och detta trots att jag inte är speciellt förtjust alls i lila egentligen. 

Nagellacket från Make Up Store var i alla fall riktigt bra, torkade ganska så fort vilket jag ofta tycker är väldigt viktigt eftersom att man kanske inte alltid har den tiden att sitta i timmar och vänta på att det ska torka så att man kan fortsätta göra saker. Även bra pigmenterat!

 

Oktober månad

Jag har egentligen inte så mycket att skriva om bilderna nedan men detta är vad jag gjorde igår.. En lite gest för att visa hur stor påverkan det faktiskt har för oss alla och inte bara den som är drabbad. Det rör så många och detta är något som vi alla bör tänka oftare på.
Att köpa rosa bandet för en liten summa som går till något så viktigt och som faktiskt rör så många i omgivningen är stort, alla blir vi drabbade på något sätt förr eller senare. Varenda liten gest är betydelsefull för så många. #cancerfonden

Fransk manikyr

Oj oj oj.. Nu har jag låtit er vänta länge nog på hur mina naglar blev häromdagen när jag för första gången testade på att göra fransk manikyr på mig själv. Med lite fusk haha. Hade ju som sagt inte lösnaglar heller utan det är minaegna naglar som jag målade. Blev faktiskt rätt nöjd med resultatet och det ser ju så himla fräscht ut bara tycker jag. Väldigt simpelt och stilrent!

Mina naglar

God eftermiddag.. Håller på och fixar mina naglar för tillfället faktiskt. Har låtit dom växa ut nu länge och tänkte att jag skulle testa på att göra fransk manikyr på mig själv. Som på bilderna nedan ser det ut just nu och ett resultat får ni se lite senare när jag känner att jag är färdig.

Självklart gick ju en nagel av häromdagen men som tur är så var den väldigt lång innan så det gjorde inte så jättemycket ändå. Att det alltid ska vara så.. Mina naglar är ganska så mjuka av sig också vilket gör att jag oftast inte kan spara dom speciellt långa utan dom hinner gå av långt innan dess. Det är faktiskt något som jag tycker är rätt trist så finns det någon fin själ där ute som har några bra tips på hur man får starkare naglar så tar jag gärna emot kommentarerna. 

Jag använder mig även av lite fusk"stripes" så att det förhoppningsvis ska bli snyggt, haha.