jessicanystroms

Kategori: Inredning

confidentliving

ConfidentLiving


White Plank Tapet // Pompe Kristallkrona // Forest Pläd // Paris 2 Poster // Luxury Poster // Chesterfield Fåtölj

Hittade så mycket fina saker på ConfidentLiving idag när jag var inne och kikade på deras möbel och inredningsbutik på nätet.
Så passade såklart på att göra ett litet kollage med fina saker som kanske kan inspirera lite. Som ni ser är jag väldugt mycket för svart och vitt, tavlor som är väldigt enkla med bara någon enstaka "sak" på. Och sen såklart en stor mysig pläd på det! 
Letar ni nytt till hemmet eller bara vill inspireras lite så kika in på länken HÄR!

 

I köket

Var bara tvungen att visa upp denna, så otroligt fin och så himla smart. Just nu står det i köket tillsammans med lite krukväxter och även "underlägget" som min duktiga mamma har gjort själv. Riktigt fint! Alltid mycket roligare att ha såna här saker som är hemmagjorda och handtillverkade istället för att köpa på en dyr inredningsaffär. Trots att andra kanske inte ser skillnad så känns det mysigare att ha saker hemma som man ändå vet är gjorda med kärlek och tillverkade för att personen i fråga tycker om det den gör.
I alla fall, denna vattenbehållare är perfekt till sommaren eller till exempel nu som jag har gjort. Citron/limevatten med en massa isbitar i.
Får lite sommarkänslor när man tänker sig att denna är fylld med hemmagjord fläderdryck, står ute på altanen full med isbitar och det är en riktigt solig dag och massor med spring på tomten.

Upp