jessicanystroms

Black short nails

God morgon kära läsare!
Tänkte berätta om ett nagellack idag lite kort nu, det är som ett överlack/top coat från depend som heter 7 day. Det ger en känsla och ett intryck av att det skulle vara gel och är även med superglans. Ett extra plus från min sida är även att det torkar väldigt snabbt till skillnad från andra top coats som gör att man får sitta ännu längre och vänta och eftersom att det aldrig riktigt torkar då blir det lätt att man stöter in i något och så är naglarna "förstörda".
Lacket har en otrolig hållbarhet och precis som det står ska det hålla upp tll en vecka ungefär, det gör nagellack aldrig på mig och det är såklart olika för oss alla hur länge det håller med tanke på att man även gör en hel del olika saker med sin händer. Händerna och naglarna utsätts för mycket under en dag!
Men det här lacket håller åtminstone nästan upp till en vecka på mig trots då att jag har hållt på med tvätten, städat, diskat och allt annat som man kommer i kontakt med under vardagen. 

Visste ni även att det faktiskt är bra att ha lackade naglar? Det skyddar den naturliga nageln mot sådant som vi stöter emot till exempel osv. Sen är det egentligen så att man alltid ska skydda sina händer när man diskar och städar.. Så ett par disk/städhandskar är vad alla bör införskaffa om man vill ha fina och hållbara händer och naglar. 

Fick klippa av mina naglar då två hade gått av.. Så nu känns det jättekonstigt, är inte alls van att ha korta naglar. Men snyggt och enkelt blev det måste jag ändå få tycka. Väldigt fräscht!
Här nedan är det svarta lacket från Claudia och även Depends 7day top coat.
Dessa använde jag mig av samt ett underlack/strengthener från Depend.
 


Tourn

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas