jessicanystroms

1000 kalorier och en film

Idagbörjade jag dagen med att träna fatiskt. Bestämde mig för att kolla på film samtidigt som jag stod på crosstrainern och när den filmen var slut hade jag även lyckats bränna över tusen kalorier vilket kändes som en bra start på dagen. Avslutade med att stretcha lite utomhus nu när det äntligen är bra väder, älskar verkligen när solen lyser och jag längtar verkligen tills det blir lite varmare ute så att man kan börja sitta ute och äta till exempel. Tänkte sätta mig inlindad i en filt och äta frukost ute idag tills jag kände hur kalla vindarna fortfarande var. 
På bilderna nedan var jag fortfarande så varm i kroppen efter träningen så att jag kunde svalkas lite samtidigt som jag stretchade lite och solen låg ändå på altanen hela tiden så det var riktigt härligt!

Hoppade sedan in i duschen, startade en tvätt och sedan kände jag att det var dags för mig att äta igen.. Så fort jag gör av med energi och så när jag tränar blir jag superhungrig och kan äta ungefär hur mycket som helst. Vilket kanske är mindre bra, försöker att äta lite mindre och bättre men vill se till att jag fortfarande får i mig tillräckligt. Det är viktigt för mig!
Som ett litet "mellanmål" eller vad man vill kalla det så blev det en röd sallad gjord på tomat, paprika och rädisor. Längtar så mycket tills vi har egna rädisor, tomater och egen sallad att plocka i landet. Mamma odlar alltid massor med grönsaker ute i landet så det är super! 

Ser kanske inte fruktansvärt gott ut men jag älskade det tillsammans med en vinegrette som bara är olivolja, vinäger och salladskrydda blandad tillsammans. Hur gott som helst och jag älskar det på alla olika sallader min favorit helt klart!


 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas