jessicanystroms

En senare lunch

Blev en väldigt snabb och lätt lunch idag efter att jag var ute och gick med Izabella, vi tog en rätt lång och skön powerwalk idag på förmiddagen. Vet inte riktigt hur länge vi var ute men tillräckligt länge för att det skulle bli en rätt sen lunch. Skönt att komma ut lite och att det äntligen är varmare ute.. Däremot var vädret lite knepigt när vi var ute och gick eftersom att det ena sekunden var strålande sol och nästan för varmt att ens ha långbyxor på sig och sen nästa sekund så blåste det så att tjocktröjan fick åka på igen. Men det här är Sverige och det känns ju som att man vid det här laget är rätt van vid detta. 
Mer om idag då; När pappa kommer hem så blir det att åka ner till golfbanan för att slå lite och sen ska vi ut och spela om inte vädret är allt för illa, håller det sig så här är det lugnt. Börjar det däremot ösregna är det inte jätteroligt att ge sig ut på banan och spela kan jag tycka trots att det skett flertalet gånger förut.

Annars idag så har jag bara tagit hand om tvätten här hemma och ja, det är väl egentligen det som jag har åstadkommit denna dag hittills. Så nu är det bara hoppas på bättre väder, det är ju trots allt Juni nu!

Ha en fortsatt bra dag, puss och kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas