jessicanystroms

Dags för nya naglar

Usch och fy och blä! Nu börjar mina naglar bli riktigt fula och nästan ovårdade.. Enligt mig då och det låter nog mycket värre än det faktiskt är vill jag även tillägga för dom är trots allt rätt nylackade. Trots det syns det nu att det är dags för mig att ta bort dessa och istället sätta mig och göra nya..

Ska försöka ta bort dom under dagen idag och sedan låta mina naturliga naglar få vila lite ifrån material osv under helgen kanske, kan vara bra det också. Däremot är det inget som jag föredrar eftersom dom väldigt lätt går av och blir tunna, helst efter att man tagit bort konst/lösnaglar. Dom blir ju såklart väldigt lätt torra efter själva borttagningsprocessen med aceton. Så det gäller att anväda olja efter och även efter ett tag lacka dom för att skydda själva ytan. Då räcker det oftast med bara ett genomskinligt underlack eller överlack. Bara för att inte nageln ska ta skada om du stöter in i något eller helst om du diskar och tvättar händerna mycket. Vilket man ofta gör och även kanske använder sig av handdesinfektion. Ett tips är såklart diskhandskar om du diskar mycket för hand och är rädd om dina händer och naglar! Tvätta händerna däremot är något som man ändå faktiskt behöver göra, men smörj in efter!

 

Så som på bilderna nedan såg dom ut för kanske två veckor sedan då dom var nya och fräscha och inte ens hunnit bli lackade än.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas