jessicanystroms

Underbar morgon

Vaknade upp den morgon av att solen verkligen sken in på min säng, hur underbart?! Kändes nästan som en riktig sommarmorgon och det ryktas ju även om att det ska vara riktigt kanonväder idag så det hoppas jag verkligen på då jag och Lynn har planerat att träffas. Ta en fika i solen och bara mysa!
Så egentligen ska jag väl ta och göra mig i ordning eftersom att hon skulle dyka upp hos mig vid 12 tiden och innan dess ska jag hinna duscha, äta frukost och sen hade jag väl även tänkt att hinna slänga in en tvätt eller två i maskinen.

Frågan är vad man ska ha på sig idag då.. Har så många olika tankar och halva outfits i mitt huvud just nu. Lite nedan är väl vad som egentligen skulle kunna vara nyckelplagg i fyra olika outfits. Vilken utav de tre jag ska välja är däremot en bra fråga.

VAL
En spetskimono är val nummer 1.             En vit/benvit blus får bli nummer 2.   Och dessa chiffonbyxor är 3.

Får ta och klura lite på vad av detta det blir, prova osv. Blusen och bilden på spetskimonon är ej de exakta som jag har men det var endast för att visa att det var mina två andra val. Choffonbyxorna från H&M har jag däremot hemma men det har inte riktigt varit väder för dom än. Kanske dags nu!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas