jessicanystroms

En bättre morgon/förmiddag

God förmiddag! Nu sitter jag i soffan, kollar på tv och äter min kvarg efter att jag precis har kommit ut ur duschen. Imorse direkt när jag vaknade kände jag att jag hade riktigt bra motivation till att träna så jag drog fram crosstrainern och körde 40 minuter där. Och samtidigt som jag brände kalorier kollade jag på ett riktigt gammalt avsnitt av Gossip Girl, det är perfekt eftersom att man då inte tänker på att det blir jobbigt samtidigt som dom avsnitten är ca 40 minuter allihop. Oftast är det ju så med serier.
Efter det så passade jag även på att köra lite ben och rumpa hemma, lite styrketräning på en halvtimma ungefär bara men det var riktigt effektiv träning kan man säga. Nu kä'nns det riktigt bra i kroppen eftersom att det ändå var över en vecka sedan som jag tränade eller ens var ute och gick en pw..

Blev ett litet break i träningen när vi började prata och planera mer om konståkningen och vad som kommer ske härnäst osv.. Samt showen som ska sättas ihop, det har varit fotografering i ishallen och sen har jag ju faktiskt varit lite sjuk också så då har jag lagt träningen lite åt sidan ett tag.


Körde på mina mönstrade Nike Pro "shorts" idag, älskar dom. Och dom är ju för himla snygga också!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas