jessicanystroms

En mulen förmiddag

Vaknade denna morgon av att mitt alarm ringde.. Idag är det torsdag så jag ska iväg till ishallen lite senare med min syster eftersom att vi har träning men jag passade även på själv denna morgon att småstarta upp min träning med lite yoga samt andra "hemmaövningar". Just nu är jag verkligen motiverad vad gäller träning osv men samtidigt så vet jag att jag har väldigt lätt att tappa den motivationen också, vilket är riktigt tråkigt för jag tycker ju att det är väldigt kul att träna men samtidigt känns det som att man vill ha någon att göra det med liksom. Förut tränade jag och min syster en del, gymade innan konståkningsträningarna och sådär men det är lite svårare nu när hon är gravid och vi har lilla buskillen med oss. Däremot är ju han en sån som står bredvis med 0.25 vikter och försöker göra samma saker, vilket är väldigt roligt! Lilla favoriten.

Gjorde mig en liten smoothie nu efteråt på samma "recept" som tidigare, lite överdrivet att kalla det recept kanske.. Eftersom jag endast blandar kvarg, ägg och frysta bär, haha.

Skulle ju vara roligt om man verkligen kom igång med träningen ordentligt.. Samt kunde hålla motivationen uppe hela tiden. Något att jobba på.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas