jessicanystroms

Långpromenad och gym

Imorse började jag min dag med en promenad till utegymet, tog en omväg dit eftersom att annars blir det bara en väldigt kort promenad på ca 20 minuter att gå. Och i denna kylan behövde jag gå ett ganska bra tag ändå för att bli varm i hela kroppen.. Tur var väl ändå att solen tittade fram vilket var riktigt skönt, dock var det väldigt halt ute på asfalten och jag kände hur man höll på att flyga i väg ett fler tal gånger. Tänkte inte alls på att det skulle vara halt ute. 
Väl där så körde jag lite ben, som vanligt på måndagar när jag börjar träna.. Men jag gillar att träna ben och vad jag gillar ännu mer är träningsvärken som jag troligtvis kommer ha imorgon i både ben och rumpa. Det underlättar inte heller att jag bor på nedervåningen nu när mamma håller på att måla om trappan, så vartannat trappsteg är det som gäller upp och ner hela tiden. 

Var själv på gymet hela morgon vilket kanske inte är så konstigt nu på en vardag samt kylan ute.. Men tyckte inte att det skulle få hindra mig! Passade då även på att ta lite bilder när solen låg på så fint och jag hämtade andan. Haha konditionen är tyvärr inte på topp för tillfället.


Lite röd om näsan blev jag också i denna kyla! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas